Srpski

POGREBNO PREDUZECE U BECU/AUSTRIJI  EX-YU


Prevoz pokojnika iz Beca - Medjunarodne pogrebne usluge - Internacionalne pogrebne usluge, Internacionalni prevoz pokojnika, Prevoz pokojnika iz Austrije, Pogrebne usluge Bec -  Pogrebna firma EX-YU 


Pogrebno Preduzece EX-YU vam je na usluzi 24 sata 365 dana u godini. Kompletne pogrebne usluge vrsimo u Becu i okolini, kao i internacionalni prevoz pokojnika iz bilo koje zemlje u evropi, Srbija, Italija, Svajcarska, Nemacka, Holandija, Belgija, Slovacka, Ceska, Slovenija, Madjarska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo, Albanija, Ukraina, Rusija, Moldavija. Sredjujemo svu potrebnu dokumentaciju za prevoz pokojnika iz bilo koje zemlje EU kao i zemlje van teritorije EU. Kontaktiraj te nas ako vam je potrebna sahrana u Becu ili okolini kao i na citavoj teritoriji Evrope. 

Pogrebno preduzeće EX-YU pruza uslugu medjunarodnog prevoza pokojnika iz Austrije, kao iz inostranstva za Srbiju i iz Austrije na sve kontinente.

Nudimo najbrze i najpovoljnije pogrebne usluge na teritoriji citave Austrije iz razloga sto nam je sediste firme u Becu  - Eichenstraße 22, 1120 Wien. 
Vama smo na usluzi 24 sata 365 dana u godini u slucaju smrti u Becu, okolini i inostranstvu ...


U najtezim trenucima mi smo vas pouzdan partner!


Medjunarodni prevoz pokojnika - Internacionalne pogrebne usluge iz citave Evrope 


Prevoz pokojnika, Pogrebni prevoz, Prevoz umrlih:


Za Vas obavljamo sve usluge od preuzimanja pokojnika do organizacije sahrane, pribavljanje kompletne dokumentacije, organizacija prevoza, prevoz pokojnika na teritoriji citave Evrope kao i u zemljama van teritorije EU. Pogrebna oprema i organizacija sahrane, izrada dekoracija i cvetnih aranzmana, angazovanje duvackog orkestra za sahrane, angazovanje fotografa i snimatelja, objavljivanje citulja i stampanje umrlica... su poslovi kojima mozda ne zelite da se bavite kada Vam je najteze zato mozete prepustiti nama. Za sve te poslove i mnoge druge usluge, stojimo Vam na raspolaganju.

U slucaju smrti dostupni smo 24 sata dnevno, i za praznike, i u kasnim nocnim satima. Po Vasem pozivu u sto brzem vremenskom roku stizemo do Vas, tako da ne morate da napustate svoje bliznje.

Internacionalne pogrebne usluge vrsimo u najkracem mogucem roku. Internacionalne pogrebne usluge ka svim zemljama  bivse Jugoslavije. Internacionalni prevoz pokojnika iz Italije, Nemacke, Svajcarske, Holandije, Belgije, Svedske, Francuske,  Ceske, Slovacke, Poljske, Madjarske, Rumunije, Srbije,  Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova, Crne Gore, Makedonije, Grcke, Slovenije. 

  • Administrativne usluge                                                                          
  • Medjunarodni prevoz pokojnika
  • Kompletna pogrebna oprema
  • Izrada cvetnih aranžmana
  • Crna trikotaza
  • Umrlice i citulje
  • Duvacki orkestar