Srpski

INTERNACIONALNE POGREBNE USLUGE U BECU I INOSTRANSTVU 


Prevoz pokojnika iz Beca - Medjunarodne pogrebne usluge

Pogrebno preduzeće EX-YU je gradjanima na usluzi 24 sata 365 dana u godini. Velikim izborom kvalitetnih pogrebnih sanduka i kovčega odražavamo svoju konkuretnost na trzištu. Pogrebnu opremu stranka može odabrati putem našeg kataloga koji je predstavljen na sajtu ili dolaskom u sedište našeg preduzeća gde se dogovaramo oko svih detalja vezanih za sahranu. Vozilima specijalno namenjenim za prevoz posmrtnih ostataka omogućavamo svojim klijentima dostojanstven ispraćaj pokojnika. Kompletnu pogrebnu opremu sačinjavaju drveni sanduk, krst sa slovima, garnitura u skolpu koje su dušek, jastuk, pokrov za telo pokojnika.

 

Kompletne pogrebne usluge vršimo u Beču i okolini, kao i u celokupnoj evropi (Srbija, Italija, Švajcarska, Nemačka, Holandija, Belgija, Slovačka, Česka, Slovenija, Madjarska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Kosovo, Albanija, Ukraina, Rusija, Moldavija,.). Sredjujemo svu potrebnu dokumentaciju za prevoz pokojnika iz bilo koje evropske zemlje kao i zemlje van teritorije evrope.

 

Pogrebno preduzeće EX-YU pruža uslugu medjunarodnog prevoza pokojnika u svim zemljama evrope. Nudimo najbrže i najpovoljnije pogrebne usluge na teritoriji čitave Austrije.

Dostupni smo danju i noću 24 sata 365 dana u godini u slučaju smrti u Beču, okolini i inostranstvu.

pexels-photo-408503jpeg


Prevoz pokojnika, pogrebni prevoz, prevoz umrlih


Za vas obavljamo sve pogrebne usluge - od preuzimanja pokojnika do organizacije sahrane, pribavljanje kompletne dokumentacije za sahranu i prevoz, organizacija prevoza, prevoz pokojnika na teritoriji citave evrope kao i u zemljama van evropske teritorije. Pogrebna oprema i organizacija sahrane, izrada dekoracije i cvetnih aranžmana, angažovanje duvačkog orkestra za sahrane, angažovanje fotografa i snimatelja, objavljivanje čitulja i štampanje umrlica - su poslovi kojima mozda ne želite da se bavite kada vam je najteže zato sve to možete prepustiti nama. Za sve te poslove i mnoge druge usluge stojimo vam na raspolaganju.

U slučaju smrti dostupni smo 24 sata dnevno, i za praznike, i u kasnim nocnim satima. Po vasem pozivu u što bržem vremenskom roku stižemo do vas, tako da vi ne morate da napuštate svoje bližnje u tim neutešnim trenucima.

Internacionalne pogrebne usluge vršimo u najkraćem mogućem roku.


Nase usluge:

 • 24 h 
 • Dolazak na poziv u vaš dom ili u našem sedištu firme
 • Pribavljanje kompletne dokumentacije i regulisanje administrativnih procedura
 • Prevoz preminulih osoba u zemlji i inostranstvu
 • Zakazivanje sahrane na gradskim grobljima
 • Organizacija kompletne sahrane
 • Prodaja kompletne pogrebne opreme
 • Izrada cvetnih aranžmana
 • Crna trikotaža
 • Izrada umrlica i čitulja
 • Duvački pogrebni orkestar


Kvalitet, tačnost, pouzdanost – sve na jednom mestu!


pexels-photo-327178jpeg